Află cum va fi vremea la începutul lunii octombrie.

În prima zi din luna octombrie va fi cald în cea mai mare parte a țării, mai ales în sud, est și centru, dar în nord și nord-vest apar averse însoțite de tunete și fulgere. Pe alocuri se vor strânge cantități de apă mai însemnate. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 24 grade la Iași, 26 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 26 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 26 de grade celsius în termometre în prima zi din acest weekend.

În vestul ţării se vor înregistra 23 de grade la Oradea și 25 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 20  de grade la Cluj-Napoca, 21 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 20 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 20 de grade celsius, astăzi, 1 octombrie.

Sursa: Social media

Vremea astăzi în București

În prima zi a weekend-ului, vremea în Capitală va fi stabilă cu cer parțial noros. Vântul va sufla cu 9 km/h dinspre SV. Temperatura maximă a acestei zile va fi de 30 de grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros și este posibil să se înregistreze averse. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre V, iar temperatura minimă ce se va înregistra va fi de 16 grade celsius. Cantitatea de precipitații ce se va strânge în urma averselor va fi de 3 litri pe metrul pătrat.

Vremea mâine în țară

De duminică, 2 octombrie, temperaturile încep să mai scadă în majoritatea regiunilor din țară și ajung la nivelul celor normale pentru această perioadă a anului. Va rămâne mai cald în sudul și sud-estul țării. În nord și centru pe parcursul zilei vor apărea nori și local va ploua slab. Temperaturile maxime de duminică, 2 octombrie, vor fi cuprinse între 16 și 27 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.