Vremea s-a schimbat brusc în Capitală, dar și în restul țării. Dacă în urmă cu aproximativ o săptămână erau temperaturi de primăvară, miercuri, 29 martie 2023, în jurul orei 12:00, în Capitală a început să ningă.  

Temperaturile s-au schimbat brusc în toată țara. Dacă în ultima lună am avut parte de o vreme frumoasă, cu valori termice ridicate, recent meteorologii au anunțat că se întoarce iarna. Astfel, în mai multe zone din țară, inclusiv în Capitală, a început să ningă.  

Vremea urâtă nu va dura mult, anunță meteorologii. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele săptămâni, iar conform acesteia, temperaturile se vor apropia de cele normale pentru data din calendar.  

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vremea s-a schimbat radical! În București a început să ningă

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023  

În această săptămână, temperaturile se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă în întreaga țară. Cu excepția regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare mai ales în vest și nord-vest.  

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023  

În această săptămână, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval în toată țara, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice și nord-vestice.  

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023  

La mijlocul lunii aprilie, temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara, posibil ușor mai ridicate în sud-est, regimul pluviometric va fi ușor excedentar local în sud vest, centru și nord-vest, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.  

Săptămâna 17.04.2023 – 24.04.2023  

Spre sfârșitul lunii aprilie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sud-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru data din calendar.