Astăzi, 9 noiembrie, vremea se va menține caldă în majoritatea zonelor țării, cerul va fi variabil, iar estul, sudul și centrul teritoriului dimineața va fi ceață. Vântul va avea ușoare intensificări în sudul Banatului și estul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor situa între 13 și 20 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 16 grade la Iași, 15 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 16 grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 16 grade celsius în termometre.

În vestul ţării se vor înregistra 17 grade la Oradea și 19 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 13 grade la Cluj-Napoca, 16 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 16 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 14 grade celsius.

Ciudățeniile naturii: Iată cum va fi vremea în luna noiembrie 2022. Meteorologii sunt uimiți Sursa: Social media

Vremea astăzi în București

La mijloc de săptămână, în Capitală, vremea se va păstra în general frumoasă, însă cu cer mai mult noros. Vântul va sufla cu o intensitate de 7km/h dinspre E, iar probabilitatea de a se înregistra precipitații este una destul de scăzută, de 5 %. Temperatura maximă a acestei zile va fi de 17 grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros și nu există probabilitatea de a se înregistra precipitații sub formă de ploaie. Cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla cu 7 km/h dinspre E, iar temperatura minimă va fi de 5 grade celsius,

Vremea mâine în țară

Joi, vremea se va menține caldă, cerul se va înnora treptat, iar ploile vor cuprinde vestul, centrul și nordul teritoriului, vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte, în special la altitudini mari. Temperaturile maxime de mâine se vor situa între 12 și 21 de grade celsius.

În București, joi, 10 noiembrie, vremea va fi stabilă cu cer parțial noros. Vântul va sufla cu 4 km/h dinspre N, iar temperatura maximă va fi de 18 grade celsius.

La noapte, cerul va fi complet acoperit, însă, cu toate acestea, nu vor fi precipitații în cursul nopții.