Află cum va fi vremea la mijloc de săptămână.

În jumătatea de nord-vest a țării vremea va fi instabilă și vor scădea gradele în termometre. Vor fi averse cu caracter torențial, descărcări electrice, vânt activ și pe arii restrânse grindină și chiar vijelii. Cantitățile de apă ce se vor strânge în urma precipitațiilor vor depăși 25-35 de l pe metru pătrat.În restul țării nu scăpăm de caniculă, iar disconfortul termic va rămâne ridicat. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse între 27 și 34 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 34 de grade la Iași, 33 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 34 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 27 de grade celsius în termometre în această zi de miercuri

În vestul ţării se vor înregistra 36 de grade la Oradea și 34 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 34 de grade la Cluj-Napoca, 30 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 28 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 29 de grade celsius pe parcursul acestei zile.

Sursa: Colaj Substanțial

Vremea astăzi în Capitală

Astăzi în București cerul va fi variabil și există probabilitatea de a se înregistra averse și furtuni izolate. Vântul va sufla cu 16 km/h dinspre SV, iar maxima acestei zile va fi de 31 de grade celsius. Ziua, cantitatea de apă ce va fi strânsă în urma ploilor este de 1l pe metru pătrat. La noapte, vremea va fi în general capricioasă, vântul va sufla cu 13 km/h dinspre N, iar temperatura minimă va fi de 13 grade celsius. Cantitatea de apă ce se va aduna după precipitații va fi de 11 l pe metrul pătrat.

Vremea mâine în țară

În penultima zi a săptămânii se va simți o scădere a temperaturilor, mai ales dacă locuiți în estul sau sud-estul țării. În aceste zone temperatura va scăde chiar și cu 7 grade celsius. Vom avea valori cuprinse între 25 și 30 de grade. Se va înnora și vor fi averse însoțite de tunete și fulgere în sud, sud-est și la munte.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.