Începând de astăzi, 23 iunie,temperaturile revin ușor, ușor la normalul lunii iunie. Nu va mai fi atât de cald, iar în sud-vest, posibil în sud și în centru atmosfera va deveni instabilă. Vântul va sufla ceva mai tare în estul României. Temperaturile maxime ale acestei zile se vor încadra între 23 și 27 de grade celsius.

În partea de est a țării vor fi 24 de grade la Iași, 23 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 27 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 27 de grade celsius în termometre în penultima zi a săptămânii.

În vestul ţării se vor înregistra 28 de grade, atât la Oradea, cât și la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 25 de grade la Cluj-Napoca, 24 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 23 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc, mercurul din termometre va urca până la 23 de grade celsius.

Sursa: Social media

Vremea astăzi în București

Astăzi, 23 iunie, vremea în Capitală va fi frumoasă. În ciuda faptului că vor mai fi câțiva nori trecători, nu se vor semnala precipitații pe parcursul zilei. Vântul va sufla cu o intensitate de 16km/h, iar temperatura maximă ce se va înregistra în această zi va fi de 26 grade celsius. La noapte, cerul se va păstra senin, vântul va sufla cu 15 km/h dinspre V, iar temperatura minimă va coborî la 15 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Vineri în vest și în sud va fi mai cald decât în restul zonelor din țării. Se va înnora în timpul zilei în regiunea de sud-est și la munte, dar și în estul țării, iar pe alocuri vor fi averse însoțite de tunete și fulgere. Vântul se va intensifica în prima parte a zilei în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Temperaturile maxime, la final de săptămână, vor fi cuprinse între 25 și 30 de grade celsius.