Află cum va fi vremea la mijloc de săptămână.

Astăzi avem temperaturi în creștere, comparativ cu ziua trecută. Va fi înnorat în nordul țării unde pe arii restrânse va ploua slab. În zona înaltă de munte, vântul va continua să bată mai tare. Temperaturile din această zi vor fi cuprinse între 23 și 30 de grade celsius. De dimineață, în special în Transilvania, va fi ceață.

În partea de est a României vor fi 27 de grade la Iași, 24 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 30 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 30 de grade celsius în termometre.

Social media

În vestul ţării se vor înregistra 28 de grade la Oradea și 30 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 24 de grade la Cluj-Napoca, 26 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 27 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 23 grade celsius.

Vremea astăzi în București

La mijloc de săptămână, în Capitală, vremea va fi stabil cu cer mai mult senin. Vântul va sufla cu o intensitate de 11 km/h dinspre V, iar temperatura maximă a acestei zile va fi de 26 de grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, vântul va sufla cu 9km/h dinspre VSV, iar temperatura minimă ce se va înregistra pe parcursul nopții va fi de 15 grade celsius.

Vremea mâine în țară

În penultima zi din săptămână, vremea va continua să se încălzească, iar în sudul teritoriului va deveni chiar călduroasă. În schimb, în jumătatea de nord-vest va fi vreme schimbătoare cu averse și descărcări electrice. De asemenea, se vor strânge și cantități însemnate de apă în urma ploilor. În nordul Carpaților Orientali și în extremitatea de nord-vest se vor aduna peste 40-50 de l pe metrul pătrat și s-ar putea să cadă și grindină.

La munte este posibil ca vântul să bată cu putere, iar vitezele vor depăși pe creste 80-100 de km/h. Maximele termice se vor situa între 22 ți 34 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.