La mijloc de săptămână, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în zonele de deal și de munte, în centrul țării, izolat și în sud-vest și nord-vest.

Dimineața în zonele joase va apărea ceața. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse în general între 17 și 21 de grade celsius.

Sursa: Social media

În partea de est a României vor fi 19 grade la Iași, 17 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 20 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 19 grade celsius în termometre la mijlocul acestei săptămâni.

În vestul ţării se vor înregistra 20 de grade la Oradea și 21 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 19 grade la Cluj-Napoca, 18 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 18 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 18 grade Celsius, astăzi, 12 octombrie.

Vremea astăzi în Capitală

Astăzi, 13 octombrie, în București, vremea va fi stabilă cu cer mai mult noros. Vântul va sufla cu 9 km/h dinspre E, iar temperatura maximă a acestei zile va fi de 19 grade celsius.

La noapte, cerul va fi în mare parte acoperit, vântul va sufla cu 7 km/h dinspre ENE, iar temperatura ce se va înregistra în cursul acestei nopții va de 9 grade celsius. Probabilitatea de a se înregistra precipitații în această seară este de 20%.

Joi în București  cerul va fi parțial noros, vântul va sufla cu 9 km/h dinspre ENE, iar temperatura maximă indicată de termometre va fi de 18 grade celsius

Vremea mâine în țară

Joi, mai scad temperaturile la nivelul întregii țări, iar în nord-est se va înnora temporar și va ploua în Carpații Meridionali, Orientali, în Moldova și local în Transilvania. Sunt posibile ploi slabe și în celelalte regiuni, dar izolat. Maximele termice vor fi cuprinse între 13 și 21 de grade celsius.