Află cum va fi vremea în cea de a doua zi a săptămânii.

În cea de a doua zi a săptămânii în majoritatea zonelor din țară, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale acestei perioade. Cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, cu înnorări și izolat ploi slabe, burniță, în special în regiunile intracarpatice și la munte. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime ale acestei zile se vor situa între 13 și 15 grade celsius.

În partea de est a României vor fi 14 grade la Iași, 14grade celsius se vor înregistra la Suceava, 15 grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 15 grade celsius în termometre.

Sursa: Social media

În vestul ţării se vor înregistra 14 grade la Oradea și 15 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 14 grade la Cluj-Napoca, 15 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 14 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 13 grade Celsius.

Vremea astăzi în București

În cea de a doua zi a săptămânii, vremea va fi în general frumoasă în Capitală, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla cu o intensitate de 7 km/h dinspre S. Șansele de a se înregistra precipitații în această zi sunt într-o proporție de 25 %. Pe parcursul acestei zile, termometrele vor indica o temperatură maximă de 16 grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla cu 6 km/h dinspre E. Temperatura ce se va înregistra în cursul nopții va fi de 6 grade celsius. Probabilitatea de a se înregistra precipitații peste noapte  este de 10 %.

Vremea mâine la nivelul întregii țări

La mijlocul săptămânii, se anunță vreme frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare în sudul, centrul și estul țării, unde, pe spații mici, dimineața și noaptea va fi ceață. Vântul va avea ușoare intensificări în vestul Carpaților Meridionali, iar maximele termice se vor situa între 12 și 20 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.