Află cum va fi vremea în cea de a doua zi a săptămânii.

În cea de a doua zi a săptămânii se anunță vreme răcoroasă în nordul, centrul și estul țării, iar în rest, valorile termice vor fi apropiate pentru această perioadă.

Maximele termice ale acestei zile se vor încadra între 16 și 23 de grade celsius. Vor mai fi posibile câteva ploi slabe în Moldova și pe arii restrânse în Transilvania, Muntenia și Dobrogea. Vântul va fi destul de activ în regiunile estice, precum și în zona montană.

Sursa: Social media

În partea de est a României vor fi 17 grade la Iași, 16 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 19  grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 20 de grade celsius în termometre în cea de a doua zi a săptămânii.

În vestul ţării se vor înregistra 21 de grade la Oradea și 23 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 19 grade la Cluj-Napoca, 17 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 16 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 15 grade celsius pe parcursul acestei zile de marți, 13 septembrie.

Vremea astăzi în București

Astăzi, în Capitală, vremea va fi în general frumoasă și stabilă. Cerul va fi variabil iar vântul va sufla cu 9 km/h dinspre V. Temperatura maximă ce se va înregistra în cursul acestei zile va fi de 23 de grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va bate cu o intensitate de 11 km/h dinspre ENE. Termometrele vor indica în această noapte o temperatură minimă de 9 grade celsius.

Vremea mâine în țară

La mijloc de săptămână, vremea se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, dar vor mai fi înnorări trecătoare în nordul țării și la munte. Vântul va avea intensificări în zona montană înaltă, unde rafalele vor depăși viteze de 60, chiar 80 de kilometri pe oră. De asemenea, vânt activ va fi și în Câmpia de vest și pe litoral. Temperaturile maxime se vor situa între 20 și 28 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.