Află cum va fi vremea la început de săptămână.

La început de săptămână, valorile termice se vor situa cu mult peste cele specifice datei la care ne aflăm. La nivelul întregii țări, temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 17 grade celsius.

În regiunile extracarpatice, cerul va fi mai mult noros, iar în restul teritoriului vor fi înnorări temporare. Vor mai fi posibile ploi slabe, însă doar pe spații mici, iar vântul va avea intensificări temporare în sudul și sud-estul teritoriului, precum și pe crestele Carpaților Meridionali.

Sursa: Social media

În partea de est a României vor fi 14 grade la Iași, 15 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 16 grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 16 grade celsius în termometre.

În vestul ţării se vor înregistra 14 grade la Oradea și 16 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 15 grade la Cluj-Napoca, 16 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 17 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 16 grade celsius.

Vremea astăzi în București

Săptămâna începe cu vreme în general frumoasă în Capitală. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla cu 9 km/h dinspre ENE, iar temperatura maximă a acestei zile va fi de 17 grade celsius. Șansele de a se înregistra precipitații pe parcursul acestei zile sunt într-o proporție de 10%.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, iar vântul va bate cu 6 km/h dinspre SSE. În cursul acestei nopți, termometrele vor indica o temperatură de 7 grade celsius. Probabilitatea de a se înregistra precipitații este de 25 %.

Vremea mâine la nivelul întregii țări

În cea de a doua zi a săptămânii, majoritatea valorilor termice vor continua să se situeze peste cele normale perioadei, cerul va avea înnorări temporare și vor fi posibile ploi slabe sau burniță în centrul și în estul teritoriului, precum și la munte.Temperaturile maxime de mâine, 8 noiembrie, se vor situa între 10 și 18 grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.