Află cum va fi vremea la începutul acestei săptămâni.

La început de săptămână sunt anunțate ploi în cea mai mare parte a zonei montane, dar și în centrul, estul și sud-estul țării. Aversele vor fi însoțite de descărcări electrice, iar vântul va avea intensificări pe creste, dar și în est și în extremitatea de sud-vest. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse între 24 și 30 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 24 de grade la Iași, 24 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 27 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 27 de grade celsius în termometre în prima zi a lunii august și în prima zi a acestei săptămâni.

În vestul ţării se vor înregistra 28 de grade la Oradea și 30 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 25 de grade la Cluj-Napoca, 24 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 23 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 24 de  grade celsius, astăzi, 1 august.

Sursa: Social media

Vremea astăzi în București

Astăzi, în Capitală, vremea va fi în general închisă cu cer mai mult noros. Pe durata zilei vor fi averse izolate, iar temperatura maximă a acestei zile va fi de 27 de grade celsius. Vântul va sufla cu o intensitate de 11 km/h dinspre NV.

La noapte, atmosfera va fi stabilă, iar cerul se va păstra senin. Vântul va sufla cu 10 km/h dinspre N, iar temperatura ce se va înregistra în cursul nopții va fi de 17 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Marți, vremea va fi călduroasă în sud-vestul teritoriului. După-amiază, în centru, est, dar și la munte vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va avea intensificări în Moldova, Bărăgan și Dobrogea, dar și în zona montană înaltă. Maximele termice ale zilei de mâine vor fi cuprinse între 26 și 34 de grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sudul Olteniei.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.