Află cum va fi vremea în penultima zi a acestei săptămâni.

Această zi vine cu vreme foarte caldă. În sud-vestul țării se va instala canicula, disconfortul termic va crește. Temperaturile maxime de astăzi, 4 august, vor fi cuprinse între 28 și 34 de grade celsius. Pe alocuri în estul țării, în sud-est și nord-est vor fi perioade cu soare, dar și cu înnorări și cu averse trecătoare. În Moldova, Bărăgan și Dobrogea, vântul se va simți ceva mai tare.

În partea de est a României vor fi 30 de grade la Iași, 28 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 31 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 28 de grade celsius în termometre.

În vestul ţării se vor înregistra 32 de grade la Oradea și 34 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 30 de grade la Cluj-Napoca, 30 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 29 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 28 de grade celsius în penultima zi a săptămânii.

Social media

Vremea astăzi în București

Astăzi, joi, 4 august 2022, în Capitala României vremea se va menține frumoasă și stabilă pe întreaga durată a zilei. Termometrele vor indica o temperatură maximă de 32 de grade celsius. Vântul va sufla cu o intensitate de 8 km/h dinspre N. Cât despre probabilitatea de a se înregistra precipitații, aceasta este foarte scăzută (15%).

La noapte, cerul se păstrează senin, iar atmosfera din cursul nopții va fi una plăcută. Vântul va sufla cu 8 km dinspre NE, iar temperatura minimă va fi de 18 grade celsius.

Vremea mâine la nivelul întregii țari

La final de săptămână vremea va rămâne caniculară în partea de sud-vest, stresul termic va fi ridicat în zona de câmpie. Vor fi averse slabe la munte, în est, sud-est, iar vântul va avea ușoare intensificări, atât în Moldova, cât și în Carpații de Curbură. Maximele în creștere se vor încadra între 28 și 36 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.