Joi se va încălzi la nivelul întregii țări, însă, acest lucru se va simți cel mai bine în sud-est. Nord-vestul și zona montană nu vor scăpa nici în această zi de precipitații.

Vor mai fi averse cu fenomene electrice și tot la munte, dar la altitudini mari, vântul va bate ceva mai tare. Temperaturile maxime ale acestei zile vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade celsius.

În partea de est a României vor fi 24 grade la Iași, 26 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 26 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 26 de grade celsius în termometre în penultima zi din această săptămână.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Sursa: Social media

În vestul ţării se vor înregistra 23 de grade la Oradea și 25 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 20  de grade la Cluj-Napoca, 21 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 20 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 20 de grade celsius, astăzi, 29 septembrie.

Vremea astăzi în Capitală

La final de săptămână, în București, vremea va fi în general frumoasă. Vor mai exista perioade în care cerul va fi acoperit de nori, însă, nu se pune problema de a se înregistra precipitațiii. Vântul va sufla cu 9km/h dinspre NNV, iar temperatura maximă va fi de 27 de grade celsius.

La noapte, vremea va fi stabilă cu cer mai mult senin, vântul va sufla cu 7 km/h dinspre V, iar termometrele vor indica o temperatură de 14 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Mâine va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. În jumătatea de sud continuă să se încălzească. În nord-vestul țării vremea va fi capricioasă cu averse, tunete și fulgere, local în zonele montane, submontane și în centrul țării, cantitățile de apă vor fi mai însemnate.

Maximele termice la final de săptămână vor fi cuprinse între 19 și 30 de grade celsius.