În penultima zi a săptămânii, dimineața, în centrul, estul și sud-estul țării va fi ceață, însă pe durata zilei, vremea se va menține caldă și frumoasă pentru această dată.

Cerul va fi variabil cu înorări în nord-vestul teritoriului, unde, izolat vor posibile și ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar temeperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 20 de grade celsius.

Sursa: Social media

În partea de est a României vor fi 15 grade la Iași, 14 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 16 grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 16 grade celsius în termometre

În vestul ţării se vor înregistra 15 grade la Oradea și 17 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 15 grade la Cluj-Napoca, 16 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 16 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 15 grade Celsius.

La noapte, în regiunea de est a teritoriului, temperaturile vor  coborî la 6 grade la Iași, 7 grade vor fi la Suceava, 7 grade sunt prognozate la Galaţi, iar la Constanţa vor fi 9 grade.

În  partea de vest a teritoriului vom avea: 9 grade la Oradea şi 7  grade Celsius la Timișoara. În centrul ţării, temperaturile minime vor fi de: 8 grade la Cluj-Napoca, 5 la Brașov, 6 la Sibiu și 4 la Miercurea Ciuc.

Vremea la final de săptămână în țară

Vineri, temperaturile vor marca o ușoară scădere, cu toate acestea, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale pentru data la care ne aflăm. Cerul va avea înorări temporare în majoritatea zonelor, iar în sud-vestul țării, precum și la munte, sunt șanse mari să plouă.

La altitudini de peste 1800 de metri, în special în vestul Carpaților Meridionali vor fi precipitații mixte. Vântul va fi destul de activ pe creste, dar și în sudul Banatului. Maximele se vor situa între 10 și 17 grade celsius.