Finalul săptămânii aduce vreme plăcută și caldă în toată țara, în special în sudul și sud-estul teritoriului. Meteorologii au anunțat că temperaturile înregistrate astăzi vor depăși valorile normale pentru această perioadă a anului, iar acest weekend vine cu temperaturi mai ridicate față de cele specifice lunii octombrie. 

Prognoza meteo, 28 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că în acest weekend, vremea va fi frumoasă în toată țara și se vor înregistra temperaturi mai mari față de cele specifice lunii octombrie.

Cerul va fi variabil. Se strâng câțiva nori în cea de-a doua parte a zilei, în special vestul, nord-vestul și centrul țării, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între -1 și 12 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea se menține frumoasă și în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Se vor înregistra maxim 21 de grade, în timp ce minima va coborî la 8 grade.

Vremea în România, vineri, 28 octombrie. Ce temperaturi au anunțat meteorologii pentru astăzi Pexels

Temperaturile vor depăși valorile normale pentru această perioadă a anului și în weekend, când cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab spre moderat. Meteorologii au anunțat că există condiții de precipitații sâmbătă. Zonele vizate sunt nord-vestul și nordul țării. În sudul și sud-estul teritoriului, cantitatea de precipitații rămâne în continuare deficitară.

Meteorologii au anunțat că se vor înregistra temperaturi cuprinse între 18 și 23 de grade. Minimele vor fi cuprinse între 2 și 10 grade.

Ziua de duminică aduce vreme caldă și plăcută în majoritatea zonelor țării, în special în Muntenia și Oltenia, unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi. Valorile termice maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade. Minimele vor fi cuprinse între 6 și 11 grade.

Cantitatea de precipitații rămâne în continuare deficitară în sudul și sud-vestul țării. La munte și în nordul teritoriului, există condiții de precipitații, mai ales duminică seară.