Vremea se menține răcoroasă în majoritatea regiunilor, dar frumoasă.

Meteorologii au anunțat că vremea va fi predominat frumoasă, dar temperaturile rămân în continuare modeste, mai ales dimineața și seara, când va fi răcoare. Predominant, cerul va fi variabil în toată țara, dar se vor semnala înnorări. Sunt așteptate și precipitații slabe, în special în zona montană, în Banat și pe litoral, în cea de-a doua parte a zilei. 

Prognoza meteo, 7 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se menține răcoroasă în cea mai mare parte a țării, mai puțin în sudul și sud-vestul teritoriului, unde se vor înregistra cele mai ridicate valori termice de astăzi.

În rest, cerul va fi variabil. Spre după-amiază, se strâng câțiva nori în zonele montane, pe litoral și în Banat, unde sunt condiții slabe de precipitații.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 26 de grade. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață pe arii restrânse.

Vremea în România, miercuri, 7 septembrie. Anunțul făcut de meteorologi - ce temperaturi se vor înregistra astăzi
Pexels

Temperaturile rămân modeste și în Capitală, unde cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Se vor înregistra maxim 25 de grade, în timp ce minima va fi de 11 grade.

Pe litoral, vremea va fi frumoasă, dar răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări în cea de-a doua parte a zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 20 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 11 și 14 grade.

La munte, vremea se menține răcoroasă, iar temperaturile se vor situa sub valorile normale din luna septembrie. Meteorologii au anunțat că sunt condiții de precipitații slabe, mai ales după-amiază. Vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Valorile termice nu vor înregistra mari diferențe față de ziua precedentă. În depresiunile din estul Transilvaniei, sunt condiții de ceață.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.