Temperaturile încep să scadă, dar vremea rămâne plăcută în cea mai mare parte a țării.

Mijlocul săptămânii aduce vreme caldă, dar și o ușoară scădere a temperaturilor. Meteorologii au anunțat că valorile termice înregistrate astăzi sunt în continuare peste cele normale pentru finalul lunii octombrie. Există condiții de precipitații slabe în special la munte, nordul, centrul și estul teritoriului. 

Prognoza meteo, 26 octombrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va fi caldă și în zilele următoare, dar se vor înregistra temperaturi mai scăzute față de zilele precedente.

Cu toate acestea, valorile termice sunt mai ridicate față de cele specifice acestei perioade. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în sudul și sud-estul teritoriului.

În restul țării, vremea va fi plăcută, dar în cea de-a doua parte a zilei se strâng câțiva nori în zonele montane înalte, dar și în regiunile nordice, centrale și estice.

Vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane după-amiază. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade, mai ridicate în sudul și sud-estul țării. Minimele vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în România, miercuri, 26 octombrie. Anunțul făcut de meteorologi - ce temperaturi se vor înregistra astăzi
Pexels

O ușoară scădere a temperaturilor se va înregistra și în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Se vor înregistra maxim 23 de grade, în timp ce minima va coborî la 9 grade.

După mai multe zile în care temperaturile au depășit valorile termice normale pentru finalul lunii octombrie, vremea se răcește și la munte.

Meteorologii au anunțat că după-amiază, cresc șansele de precipitații, mai ales în zonele montane înalte. Vântul va sufla slab spre moderat și se vor semnala intensificări în cea de-a doua parte a zilei, asociate precipitațiilor.

Următoarele zile vor fi marcate de o scădere a temperaturilor, dar și de o vreme plăcută în cea mai mare parte a țării. Se vor înregistra precipitații în special la munte, în nordul și centrul țării, în zilele următoare.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.