Conform celor de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), marți, 23 noiembrie vor fi temperaturi mai scăzute și cerul înnorat cu posibile șanse de precipitații.

Această schimbare se va resimți cel mai tare în centrul țării, unde temperaturile maxime vor varia între 5 și 12 grade Celsius. Tot în Transilvania temperaturile minime vor deveni negative, însă nu vor scădea cu mult sub 0 grade,  fiind vorba de -1-4 grade Celsius.

Ploile acoperă centrul și sudul țării până mâine, iar de miercuri temperaturile nu mai revin la maximele de care ne-am bucurat în weekend.

În Oltenia și în Moldova, vremea se menține destul de călduroasă, chiar dacă cerul va fi acoperit de nori în mare parte a dimineții. În Oltenia temperatura maximă va fi de 10/15 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 3/7 grade Celsius. Diferența va fi de doua grade în Moldova, având o maximă de 8/13 grade Celsius și o minimă de 1/5 grade Celsius.

Vremea în Capitală

Bucureștenii vor avea astăzi o zi mohorâtă și ploioasă. Temperatura se află într-o scădere continuă și se anunță precipitații trecătoare pe tot parcursul zilei. Termometrele nu vor depăși 8-9 grade Celsius, însă dimineața și seara se vor resimți în jur de 2-3 grade Celsius. Spre sfârșitul zilei va apărea de asemenea, ceața.

Vremea în România. Meteorologii au făcut anunțul: ce temperaturi ne așteaptă azi, 23 noiembrie
Pinterest

Prognoza meteo pentru principalele orașe

Constanța. La mare, cerul va fi acoperit de nori, iar vremea va fi caracterizată de ploi slabe și dese. Temperatura nu va trece de 9 grade Celsius, iar minimă va fi de 2 grade Celsius.

Brașov. În zona de munte, cerul va fi variabil și vor fi precipitații mixte. Temperatura maximă va atinge pragul de 6 grade Celsius, fiind mult mai frig decât ieri, iar temperatura minimă de -1 grad Celsius.

Cluj Napoca. În special în partea nord-vestică, norii vor dăinui pe tot parcursul zilei. Termometrul va arăta o maximă de 6 grade Celsius, iar minima va fi de -5 grade Celsius.

Craiova. În Craiova cerul va fi mai cald, iar șansele de ploaie sunt mai scăzute. Temperatura maximă este de de 11 grade Celsius, iar temperatura minimă de 4 grade Celsius.

Arad. Ajungem în vestul țării, unde cerul va fi preponderent noros. Cele mai ridicate temperaturi vor atinge pragul de 9 grade Celsius. Cele mai scăzute vor fi negative, arătând pe termometru -4 grade Celsius.