Cum va fi vremea, astăzi, 7 decembrie

Prognozele ANM spun că astăzi vremea va fi caldă mai ales în zona Dobrogei. Ce spun meteorologii despre celelalte regiuni ale țării

Vremea în România, marți, 7 decembrie

Temperaturile de astăzi sunt mai ridicate decât valorile termice specifice perioadei din an. Pe locuri restrânse, pot fi precipitații sub formă de ploaie, dar neînsemnate cantitativ. Cerul va fi înnorat pe durata întregii zile și poate fi semnalată burnița pe suprafețe restrânse. În Moldova și Maramureș, ploaie se poate transforma pe parcursul nopții în ninsoare.

În zona montană înaltă, vor fi precipitații mixte, iar la altitudinile mai mari va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, iar intensificări pot fi semnalate doar la altitudini mai mari, unde zăpada va fi viscolită.

Temperatura maximă a zilei este de 2 grade în Moldova, în timp ce în Dobrogea vor fi 15-16 grade. Minimele se situează între -1 și 8 grade. Ceața și burnița vor fi prezente mai ales dimineața și seara. Meteorologii spun că în Transilvania va fi semnalată o scădere a temperaturilor: de la media de 6 grade se ajunge în această săptămână la -6 grade.

Vremea în București

Ceața va fi prezentă mai ales dimineața, iar cerul va fi înnorat pe durata întregii zile. După-amiază pot fi semnalate ploi. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de 9 grade, în timp ce minima va fi de 5 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Vremea în România, marți, 7 decembrie. Temperaturi și posibile ninsori în mai multe regiuni din țară
pexels.com

Temperaturile de astăzi, 7 decembrie în principalele orașe din țară

București: 8 grade Celsius

Timișoara: 4 grade Celsius

Oradea: 3 grade Celsius

Baia Mare: 4 grade Celsius

Cluj Napoca: 2 grade Celsius

Sibiu: 2 grade Celsius

Alba Iulia: 3 grade Celsius

Craiova: 6 grade Celsius

Târgu Jiu: 6 grade Celsius

Slatina: 6 grade Celsius

Suceava: 2 grade Celsius

Bacău: 2 grade Celsius

Botoșani: 2 grade Celsius

Miercurea Ciuc: 3 grade Celsius

Brașov: 3 grade Celsius

Ploiești: 7 grade Celsius

Buzău: 7 grade Celsius

Târgoviște: 7 grade Celsius

București: 8 grade Celsius

Iași: 3 grade Celsius

Galați: 10 grade Celsius

Brăila: 10 grade Celsius

Constanța: 13 grade Celsius

Tulcea: 13 grade Celsius

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.