Temperaturile rămân mai scăzute față de normalul perioadei și doar în vest și sud-vest valorile termice vor fi cele specifice lunii septembrie.

Meteorologii au anunțat că vremea se menține răcoroasă în cea mai mare parte a țării. Nu scăpam nici de instabilitatea atmosferică, mai ales la munte. Același lucru se poate spune și despre zonele din centru și nord-vestul țării, unde sunt condiții de precipitații slabe, în special după-amiază.  

Prognoza meteo, 6 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că rămân modeste în toată țara, mai puțin în vestul și sud-vestul țării, unde cele mai înregistra cele mai ridicate temperaturi. Valorile termice din restul zonelor rămân mai scăzute față de normalul perioadei.

Cerul va fi variabil, dar cresc șansele de precipitații în cea de-a doua parte a zilei, mai ales la munte, local în centru și nord-vestul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, mai ridicate în Banat și Crișana. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață pe arii restrânse.

Vremea în România, marți, 6 septembrie. Ce temperaturi au anunțat meteorologii pentru astăzi
Pixabay

Temperaturile se mențin scăzute și în Capitală, unde valorile termice înregistrate astăzi rămân sub normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. În prima parte a zilei, apar câțiva nori și sunt condiții de precipitații slabe. Se vor înregistra maxim 24 de grade, în timp ce minima va fi de 14 grade.

Pe litoral, vremea rămâne frumoasă, dar în continuare capricioasă. Meteorologii au anunțat că se strâng câțiva nori după-amiază și spre seară, când sunt așteptate precipitații izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 25 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între  14 și 16 grade.

La munte, temperaturile rămân modeste, unde vremea va fi mai răcoroasă decât valorile specifice lunii septembrie. Meteorologii au anunțat că sunt condiții de precipitații slabe, mai ales în cea de-a doua parte a zilei, iar vântul va sufla slab spre moderat. Valorile termice nu vor înregistra mari diferențe față de ziua precedentă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.