Vremea se menține caldă în toată țara, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Ziua de marți aduce vreme frumoasă în toată țara și un disconfort termic accentuat, mai ales în sud și sud-est. Vor exista înnorări temporare în aceste regiuni, unde se vor înregistra precipitații însoțite de fenomene electrice în cea de-a doua parte a zilei. În restul țării, cerul va fi senin și doar pe alocuri vor mai apărea norii. 

Prognoza meteo, 28 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, mai puțin în sud și sud-est, unde norii vor apărea pe cer încă din prima parte a zilei. Local se vor înregistra precipitații însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului. Tot în aceste regiuni va fi depășit pragul critic de 80 de unități, disconfortul termic fiind ridicat.

În celelalte regiuni, cerul va fi senin și sunt condiții slabe de precipitații. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade, cel mai răcoare fiind pe litoral și în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în România, marți, 28 iunie. Ce temperaturi anunță ANM că se vor înregistra la noi în țară
Pexels

Temperaturile se mențin ridicate și în Capitală, unde cerul va fi senin pe durata întregii zile. Se vor înregistra maxim 32 de grade, în timp ce minima va fi de 18 grade, Vântul va sufla slab spre moderat, iar șansele de precipitații sunt reduse.

Vremea se menține frumoasă și pe litoral în prima parte a zilei. Meteorologii au anunțat că după-amiază se strâng norii și sunt condiții de precipitații de scurtă durată, însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 26 de grade, în timp ce minima va ajunge la 18 grade.

Dacă ieri la munte vremea a fost instabilă, astăzi se constată o ușoară încălzire. În a doua parte a zilei se strâng câțiva nori, care vor aduce precipitații de scurtă durată, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperaturile sunt mai ridicate față de ziua precedentă. Astfel că, se vor înregistra maxim 28 de grade, iar minima va fi de 12 grade.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.