Vremea se menține caniculară în toată țara și se vor înregistra temperaturi și de 40 de grade.

După o zi în care temperaturile au mai scăzut cu 2-3 grade, revine vremea caniculară în toată țara. Meteorologii au emis un cod portocaliu de disconfort termic accentuat. Indicele de temperatură- umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. Sunt așteptate ploi slabe mai ales în zonele montane înalte în cea de-a doua parte a zilei, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Spre seară, sunt condiții de precipitații și în zonele nordice și nord-vestice și chiar vijelii. 

Prognoza meteo, 26 iulie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se menține călduroasă în toată țara. Cerul va fi variabil, dar apar câțiva nori spre seară în nordul și nord-vestul țării. Meteorologii au anunțat că există șanse slabe de precipitații, iar la munte sunt așteptate ploi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 33 și 40 de grade, iar cele mai mari valori termice se vor înregistra în vestul țării. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 15 și 23 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în România, marți, 26 iulie. Valul de caniculă persistă. Unde se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi
Pexels

Vremea se menține caniculară și în Capitală, iar disconfortul termic rămâne accentuat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab spre moderat. Se vor înregistra 38 de grade, în timp ce minima va fi de 20 de grade.

Pe litoral, vremea va fi plăcută, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări în cea de-a doua parte a zilei. Temperatura maximă va fi de 30 de grade, în timp ce minima va fi cuprinsă între 22 și 25 de grade.

Temperaturile se mențin ridicate și la munte, unde cerul va fi variabil, dar în cea de-a doua parte a zilei cresc șansele de precipitații însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului, în zonele înalte. Se vor înregistra maxim 23 de grade, în timp ce minima va fi de 14 grade.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.