Temperaturile încep să crească în cea mai mare parte a țări.

Meteorologii au anunțat că vremea începe să se încălzească, după mai multe zile în care temperaturile înregistrate s-au situat sub valorile termice specifice lunii septembrie. Cerul va fi variabil, dar în nord-vestul și sud-estul țării se vor semnala înnorări și sunt condiții de precipitații slabe în aceste zone, dar și la munte. 

Prognoza meteo, 8 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va fi frumoasă și mai caldă decât zilele trecute, în special în vestul țării, unde se vor înregistra cele mai ridicate valori termice astăzi.

În majoritatea zonelor țării, cerul va fi variabil. Excepția fac nord-vestul și sud-estul țării, unde se strâng câțiva nori, în cea de-a doua parte a zilei. Spre seară, aria de precipitații se extinde, cuprinzând și centrul, nordul și vestul țării.

Ploile vor fi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului. Meteorologii au anunțat că există șanse să se strângă cantități de apă mai însemnate, care pot ajunge până la 15…25 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade. Valorile termice minime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Meteorologii au anunțat că există condiții de ceață pe arii restrânse.

Vremea în România, joi, 8 septembrie. Ce temperaturi anunță ANM că se vor înregistra la noi în țară
Pexels

Temperaturile încep să crească și în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Se vor înregistra maxim 30 de grade, în timp ce minima va fi de 16 grade.

Pe litoral, vremea va fi predominant frumoasă. În cea de-a doua parte a zilei, se strâng câțiva nori, dar meteorologii au anunțat că există condiții slabe de precipitații. Temperatura maximă va ajunge la 25 de grade, în timp ce minima va fi de 19 grade.

Și la munte încep să mai crească temperaturile. Meteorologii au anunțat că se vor semnala ploi însoțite de fenomene electrice și intensificări ale vântului, mai ales după-amiază.

Vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări asociate precipitațiilor. Se vor înregistra maxim 25 de grade, în timp ce minima va fi de 12 grade.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.