Vremea în România se răcește față de zilele trecute.

Astăzi, 20 octombrie, vremea se răcești față de zilele trecute. Nu trebuie să ne panicăm, fiindcă toamna își intră în drepturi. În sud-est, valorice termice vor fi mai scăzute, față de restul țării. 

Toate regiunile din țară vor avea parte de schimbări de temperatură. Vremea se răcește în comparație cu zilele trecute. Cerul se arată variabil, fiind înnorat în prima parte a zilei, în centru, est și sud-est.

Izolat se anunță și condiții de ploaie, cu precădere la munte, în Carpații Meridionali și Carpații Orientali. Vântul se va simți și el, cu precădere în Moldova, Dobrogea sau în partea de est a Munteniei, dar și în zonele înalte.

Valorile termice vor fi cuprinse între 9 grade în partea de nord a Moldovei sau Transilvania și pot ajunge până la 19-20 de grade Celsius, mai ales în Oltenia și Muntenia. Valorile minime se prezintă între -4 grade și 6 grade Celsius.

Dimineața și la noapte se anunță condiții de ceață în zonele joase de relief.

Social media

Vremea în București

Vremea în București se va răci față de zilele anterioare. Valorile termice se arată mai scăzute decât media anuală pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, având înnorări temporare cu precădere în prima parte a zilei. Vântul își va face simțită prezența, dar va sufla destul de slab, spre moderat.

Nu vă așteptați la o vreme prea călduroasă astăzi. Temperaturile se încadrează între 14-16 grade Celsius, iar cele minime între 4-5 grade Celsius. Zonele periferice vor avea parte de temperaturi ușor mai scăzute.

Vremea la munte

În zonele montane, temperatura va scădea simțitor. Vor fi înnorări temporare în prima parte a zilei în Carpații Meridionali și Carpații Orientali. Cerul se arată variabil, în timpul nopții fiind mai senin.

Izolat, se anunță și ploi, dar la altitudini de peste 1500 de m. Vor apărea și câțiva fulgi de zăpadă în diferite zone sau va fi lapoviță. Vântul va sufla destul de puternic și nu este de joacă cu el. Viteza generală a fi cuprinsă între 50-55 km/h.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.