Vremea de pe 28 noiembrie se anunță a fi una mult mai caldă decât normalul perioadei.

Vremea în România, duminică, 28 noiembrie. Pentru ziua de astăzi, 28 noiembrie, meteorologii anunță o vreme mult mai caldă  decât normalul perioadei. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 12 grade. 

La noapte, cerul va avea înnorări în vest și în nord-vest, unde local va ploua slab, iar la munte, îndeosebi la altitudini mai mari de 1500 m, se vor semnala precipitații slabe mixte. În restul țării, cerul va avea unele înnorări și doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe.

Cum va fi vremea astăzi în România?

Vremea în România, duminică, 28 noiembrie. În cea mai mare parte a țării vremea va fi deosebit de caldă pentru sfârșitul lunii noiembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 12 grade. În regiunile din jumătatea de vest a țării, cerul va fi mai mult noros, iar aria ploilor va fi în extindere mai ales în a doua parte a intervalului.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane, în special cele ale Carpaților Meridionali, unde se vor atinge viteze de 80 km/h, dar temporar și la viteze mai mici și în vestul și sud-estul teritoriului. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

Vremea în București, 28 noiembrie

Arhivă personală

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru finalul lunii noiembrie. Cerul, variabil ziua, se va înnora începând din orele serii, iar spre sfârșitul intervalului va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 5 grade.

Vremea la munte, 28 noiembrie

Vremea în România, duminică, 28 noiembrie. În Carpații Occidentali și în cea mai mare parte a Carpaților Meridionali, cerul va fi mai mult noros, iar aria precipitațiilor va fi în extindere mai ales în a doua parte a intervalului. Izolat cantitățile de apă vor depăși 20 l/mp. În restul zonei montane, cerul va fi temporar noros, iar precipitațiile se vor semnala izolat, îndeosebi noaptea.

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.