Vremea se menține frumoasă în toată țara, cu o maximă de 32 de grade.

Ziua de duminică aduce vreme caldă și frumoasă în toată țara. Cerul va fi variabil și doar în a doua parte a zilei sunt anunțate precipitații în nord-est. Spre seară, cresc șansele de precipitații, însoțite de fenomene electrice în zonele vestice și sud-vestice, cu ușoare intensificări ale vântului. Bucureștenii se vor bucura de o vreme caldă și frumoasă, iar temperatura maximă va fi de 28 de grade. Meteorologii au anunțat că valorile termice se încadrează în normalul perioadei. 

Prognoza meteo, 26 iunie

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar după-amiază se strâng câțiva nori în nord-est. Local se vor înregistra precipitații însoțite de descărcări electrice și în vest și sud-vest, în special spre seară.

În celelalte regiuni, sunt șanse reduse de precipitații, iar înnorările sunt trecătoare. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, cel mai răcoare fiind în depresiunile din estul Transilvaniei.

Vremea în România, duminică, 26 iunie. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi - anunțul făcut de ANM
Pexels

Vremea se menține caldă și în Capitală, unde cerul va fi senin și se vor înregistra maxim 28 de grade, în timp ce minima va fi de 18 grade. Șansele de precipitații sunt reduse, iar vântul va sufla slab spre moderat.

Temperaturile se mențin ridicate și pe litoral, unde valorile termice sunt specifice pentru luna iunie. Maxima va ajunge la 25 de grade, în timp ce minima va fi de 17 grade. Cerul va fi variabil pe durata întregii zile, iar vântul va sufla slab spre moderat.

În schimb, la munte vremea este destul de instabilă. În cea de-a doua parte a zilei apar norii, care vor aduce precipitații însoțite de descărcări electrice și temperaturi care au scăzut cu câteva grade. Astfel că, se vor înregistra maxim 24 de grade, în timp ce minima va fi de 14. Vântul va sufla slab spre moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.