Iată prognoza meteo pentru astăzi.

Vremea în România, duminică, 11 septembrie. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru astăzi. 

Vremea în România se arată caldă, iar temperaturile maxime vor atinge chiar și 29 de grade. În Sud și Sud Est vremea se menține în limitele normale în prima jumătate a lunii. Apoi urmează valori termice fiind specifice acestei perioade din an. 

Cerul  se anunță variabil cu înnorări și pot apărea descărcări electrice în zonele de nord, nord-vestice și centrale. La munte și în arii restrânse se creează condiții de grindină. Cantitățile de apă pot depăși 20-30 de l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, având intensificări la munte în special pe creste. Temperaturile maxime se încadrează între 18 și 29 de grade iar cele minime între 8 și 18 grade. Izolat, se anunță și condiții de ceață

Sursa: Social media

Vremea în Capitală

Față de zilele trecute, valorile termice vor scădea, dar se situează în continuare peste temperatura normală a perioadei.  Cerul va avea înnorări temporare, iar în timpul zilei va ploua slab. Vântul va sufla moderat iar temperatura maximă se situează la 28 de grade Celsius. Cea minimă va fi cuprinsă între 12 și 14 grade.

Vremea la munte

Temperatura la munte se arată mai rece decât în mod obișnuit. Valoarea termică a scăzut față de perioada anterioară. Cerul va avea înnorări și vor exista averse de ploaie, precum și descărcări electrice. Izolat vor fi cantități de apă ce depășesc 20-30 l/mp și condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat fiind mult mai intens pe creste.

Vremea pe litoral

Vremea pe litoral se anunță caldă păstrându-se la fel ca și zilele trecute. Cerul va avea înnorări temporare și vor fi averse de ploaie însoțite de descărcări electrice. Trecător, vântul va sufla slab și moderat având intensificări în timpul averselor. În timpul zilei temperatura se anunță a fi cuprinsă între 25 și 27 de grade iar la noapte între 15 și 18 grade. Temperatura Mării Negre va fi cuprinsă între 21 și 23 de grade. 

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.