Prognoza meteo pentru astăzi, 9 decembrie 2021. Mercurul din termometre anunță temperatrui ridicate. În urma ploilor și ninsorilor, se anunță vreme caldă.

Vremea se încălzește în întreaga țară. Astăzi temperaturile vor urca cu câteva grade în plus, comparativ cu ziua de ieri. Joi, 9 decembrie 2021 cerul va fi senin în multe zone ale țării.

Cum va fi vremea astăzi în principalele regiuni ale țării

Pentru ziua de astăzi, experții ANM anunță că vremea va fi caldă în în majoritatea regiunilor din România. Scăpăm de precipitații. Începând de mâine, precipitațiile se întorc în principalele zone ale țării. La începutul săptămânii viitoare, se pun ninsorile în aproape toată țara.

Vremea în București 9 decembrie 2021

Astăzi cerul va fi însorit în capitală, iar temperaturile înregistrate vor fi între 1 și 7 grade Celsius. De vineri se întorc ploile, iar temperaturile vor urca. Cerul va fi însotrit în mare parte. Se anunță ninsori în Capitală la începutul săptămânii viitoare și temperaturile vor scădea.

Vremea în România, 9 decembrie. Temperaturi anormale pentru această perioadă
pixabay

Vremea în Iași 9 decembrie 2021

În Iași meteorologii anunță frig și astăzi. Nu vor fi precipitații, însă temperaturile vor fi cu multe grade mai scăzute, comparativ cu alte regiuni ale țării. Vor fi înregistrate între -1 și 1 grad Celsius, iar cerul va fi parțial înnorat. Vineri vor apărea ploile, însă temperaturile vor urca destul de mult. Vor fi între 4 si 12 grade Celsius.

De luni temperaturile vor scădea din nou în Iași, chiar dacă de vineri și până duminică mercurul din termometre va fi destul de ridicat, pentru această perioadă din an. Începând cu ziua de marți, se anunță apariția ninsorilor, amestecate cu lapoviță.

Vremea în Brașov joi, 9 decembrie 2021

În urma ninsorilor din ultimele zile, vremea se încălzește și în Brașov. Temperaturile înregistrate vor fi cuprinse între 1 și 7 grade Celsius. De mâine se vor întoarce ploile, care vor dura până luni, când meteorologii anunță că se vor întoarce ninsorile. Tot luni vor scădea și temperaturile.