Specialiștii ANM anunță temperature normale astăzi, pentru perioada aceasta din an. Meteorologii anunță temperaturi normale în această duminică. Comparativ cu ziua de ieri, se anunță o încălzire a vremii.

Pe timpul zilei vor fi înregistrate temperaturi normale. La noapte vor fi temperaturi mai ridicate, pentru începutul iernii. În anumite zone ale țării, soarele își va face apariția. în anumite regiuni însă, vor fi ploi și intensificări ale vântului.

Maximele înregistrate vor fi în jur de 2 grade Celsius și 12 grade Celsius. Minimele vor oscila între -2 și 6 grade Celsius. Cele mai ridicate vor fi în Dobrogea, unde vom avea între 9 sau 10 grade, pe litoral.

Cerul va fi înnorat și va ploua în nord-vestul României. Se anunță ploaie și cer parțial noros în regiunile din restul țării.

Află care este anunțul meteorologilor pentru vremea de astăzi, 5 decembrie 2021

Vremea la munte

În zonele muntoase, vor fi precipitații mixe, cu ninsori vâscolite la altitudini mari. Izolat, se va depune poleiul. Vântul va fi slab și moderat în majoritatea regiunilor din România. Vor fi intensificări în zona montană, în sudul Banatului și pe litoral.

În Bucovina și nordul Moldovei temperturile vor scădea și vor fi înregistrate 3 grade Celsius. Pe timpul zilei soarele își va face apariția, iar noaptea vor fi ploi peste tot.

Vremea în România, 5 decembrie 2021. Ce temperaturi se vor înregistra azi: ANM a făcut anunțul

În Moldova sudică și nordul Muntenie va fi cer noros, posibil să cadă câțiva stropi de ploaie și vânt activ. Maximele vor înregistra cel mult 4 -5 grade Celsius.

În Oltenia vor fi ploi slabe în timpul zilei, iar noaptea acestea se vor extinde. Maximele vor ajunge până la 8 grade Celsius.

Vremea în Capitală

La primele ore ale dimineții, în capitală va apărea ceața, iar cerul va fi noros pe întreaga perioadă a zilei. Din fericire, raze de soare se vor strecura în cerul înnorat. Meteorologii anunță încălzire de temperature. Maxima va înregistra 7 grade Celsius, însă pe timpul nopții vor fi 3 grade Celsius.De asemena, va apărea din nou ceața.