Vremea în România, 28 noiembrie. Prognoza meteo pentru perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2021. Meteorologii au făcut anunțul. Urmează schimbări dramatice de vreme. Un val de aer polar va lovi România.

Conform prognozei meteo anunțată de specialiști, în perioada 28 noiembrie-1 decembrie, iarna își va face simțită prezența. Pe data de 1 decembrie iarna va fi punctuală. Vom avea temperaturi de zero grade la începutul lunii, spun specialiștii ANM.

1. Vremea în România, 28 noiembrie. Care este anunțul făcut de meteorologi

Iarna vine cu repeziciune anul acesta și se va face resimțită cu temperature destul de scăzute. Află ce au spus meteorologii, conform antena3.ro

„O masă de aer polar este în extindere peste mare parte din România, iar de luni şi la noi va determina o scădere mare a valorilor termice. Vom trece de la o vreme deosebit de caldă la una rece. Temperaturile maime se vor situa între 0-1 şi 7 grade Celsius, mai scăzute în depresiuni”, a declarat Alina Șerban, meteorolog ANM.

Vremea în România, 28 noiembrie 2021. Anunțul făcut de ANM: vine urgia albă!
Sursă foto: Capital

2. De luni, 29 noiembrie, se resimt temperaturi de iarnă

Se vor resimți temperaturi reci, mai ales pe timpul nopții. Ziua temperaturile vor fi mai scăzute, deoarece vor fi intensificări ale vântului.

„Luni spre marţi şi în noaptea de marţi spre miercuri, în toată ţara, iar pe 1 decembrie, va fi destul de rece. Peste zi, temperaturile nu vor creşte foarte mult şi se vor asocia cu intensificări ale vântului şi vor fi scăzute”, a spus Alina Şerban, meteorolog ANM, sâmbătă, la Antena 3.

Meteorologii spun că nu este vorba de o posibilă ninsoare, încât nu sunt prezente date care să confirme. Nu avem semnale de ninsoare în zona Capitalei, cel mai probabil în zone montane unde se va depune strat de zăpadă.

Vremea va fi destul rece şi în Capitală, mai ales dimineaţa, marţi spre miercuri, adică de 1 Decembrie, când temperatura va fi de aproximativ minus 3 grade. Peste zi, poate se va ridica spre 7-8 grade, dar se va intesifica şi vântul”, a mai spus meteorologul Alina Șerban, conform sursei citate.