Vremea în România se anunță instabilă.

Astăzi, 10 Septembrie vremea se anunță instabilă iar Administrația Națională de Meteorologie a anunțat ultimele schimbări climatice. Dacă își dorești să pleci într-un scurt sejur, nu uita să verifici prognoza meteo de mai jos. 

Sâmbătă, 10 septembrie vremea se arată instabilă. În timpul zilei în majoritatea zonelor vor fi înnorări însoțite de averse și descărcări electrice. Se pot înregistra pe alocuri cantități mari de apă de până la 20-40 litri/mp. Izolat, în anumite zone din țară va cădea și grindină. 

Vântul va avea intensificări cu precădere în zona montană și în estul țării, dar local și temporar pe tot restul teritoriul. Valorile termice se apropie de cele normale în această perioadă.

Astfel, temperatura maximă se încadrează între 22 și 30 de grade iar cele minime între 9 și 20 de grade. Cele mai ridicate valori vor fi pe litoral, iar în a doua parte a nopții se anunță și ceață.

Sursa: Social media

Vremea în București

Vremea în capitală va fi caldă, iar cerul va avea înnorări temporare. Vor fi condiții de averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului. Cu toate astea, temperatura maximă se situează între 29 și 30 de grade iar cea minimă între 16 și 17 grade.

Vremea la munte

Vremea la munte va fi mai răcoroasă și, în general instabilă. În timpul zilei se anunță înnorări accentuate și averse care vin însoțite de descărcări electrice. În zonele mai înalte se anunță și grindină. Pe timpul nopții, mai ales în văi și depresiuni se anunță ceață.

Vremea pe litoral

ANM a anunțat că vremea pe litoral va fi una plăcută. Cerul va avea înnorări temporare iar noaptea se anunță averse de ploaie și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat având intensificări ziua, iar rafalele vor ajunge la 40-50 de km pe oră.

Temperaturile maxime se situează între 23 și 26 de grade iar cele minime între 19 și 20 de grade. Apa Mării Negre va avea temperatura de 21-23 de grade.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.