Află cum va fi vremea la mijloc de săptămână.

Miercuri va fi răcoare în vest, centru, dar și la munte. Va ploua local în aceste zone, iar aversele vor fi însoțite de descărcări electrice. În restul zonelor din țară, valorile termice vor începe să crească considerabil, față de cele înregistrate în zilele anterioare.

CITEȘTE ȘI – Meteorologii atenționează! A fost emis un nou cod galben de ploi însemnate cantitativ. Ce zone sunt afectate

Sursa: Social media

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în Dealurile Crișanei și 29 de grade în estul Munteniei și în Dobrogea. Așadar, valorile termice de astăzi se vor situa peste cele normale acestei perioade ale anului.

În partea de est a României vor fi 24 de grade la Iași, 21 de  grade celsius se vor înregistra la Suceava, 27 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 26 de grade celsius în termometre la mijloc de săptămână.

În vestul ţării se vor înregistra 19 grade la Oradea și 19 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 22 de grade la Cluj-Napoca, 24 de grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 21 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 18 grade celsius, astăzi, 27 septembrie.

Vremea astăzi în București

La mijloc de săptămână, vremea în Capitală va fi în general stabilă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla cu o intensitate de 17 km/h dinspre V. Temperatura maximă a acestei zile va fi de 13 grade celsius.

La noapte, cerul va fi mai mult noros, însă cu toate acestea nu vor fi precipitații, vântul va sufla cu 7 km/h dinspre NE, iar temperatura nocturnă va fi de 13 grade celsius.

Vremea mâine în țară

Joi continuă să se încălzească, în special în sud-estul României, după-amiaza și seara se va înnora și vor apărea averse cu descărcări electrice la munte și local în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime din penultima zi a săptămânii se vor încadra între 19 și 30 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.