Află cum va fi vremea în această zi.

Astăzi, 15 septembrie, vremea va continua să se încălzească. În sudul țării vremea va fi călduroasă, iar în Lunca Dunării, izolat caniculară. Acest lucru nu este valabil și pentru jumătatea de nord-vest a țării pentru că vor fi perioade în care se va înnora, vor fi averse însoțite de fenomene electrice, iar cantitățile de apă pot fi mai însemnate.

Local vor depăși 15-25 de litri pe metrul pătrat, în Maramureș, în nordul Carpaților Orientali și în Carpații Occidentali. Tot la munte, vântul va agita atmosfera cu peste 80-100 de kilometri pe oră, însă el se va simți temporar și în sudul și estul țării. Temperaturile maxime ale acestei zile se vor încadra între 22 și 31 de grade celsius.

Pexels

În partea de est a României vor fi 27 de grade la Iași, 24 de grade celsius se vor înregistra la Suceava, 30 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 31 de grade celsius în termometre în penultima zi din săptămână.

În vestul ţării se vor înregistra 25 de grade la Oradea și 30 la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 24 de grade la Cluj-Napoca, 26 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 26 de grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 22 de grade celsius, astăzi, 15 septembrie.

Vremea astăzi în București

În această zi în Capitală, vremea va fi stabilă cu cer mai mult senin. Vântul va sufla cu 17 km/h dinspre VSV, iar termometrele vor indica o temperatură de 33 de grade celsius.

La noapte, cerul va fi noros, vântul va bate cu 9 km/h dinspre VSV, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade celsius.

Vremea mâine în țară

La final de săptămână se va răci ușor, iar vremea va deveni instabilă în partea de vest, în centru, dar și în nordul țării cu averse, descărcări electrice. În schimb, în restul zonelor din țară, temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal în această perioadă a anului. Maximele termice se vor situa între 22 și 33 de grade celsius.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.