Astăzi se răcorește în nordul, în centrul și în nord-estul țării. În restul teritoriilor din țară valorile termice rămân normale pentru data din calendar. Temperaturile maxime ale acestei zile vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade celsius. Vântul va mai avea unele intensificări la munte, în estul țării și în extremitatea de sud-vest, iar în jumătatea de est vor fi și ploi de scurtă durată.

În partea de est a României vor fi 19 grade la Iași, 17 grade celsius se vor înregistra la Suceava, 21 de grade sunt prognozate la Galați, iar la Constanța vor fi 19 grade celsius în termometre la început de săptămână.

În vestul ţării se vor înregistra 22 grade la Oradea și 24 de grade la Timișoara. Ȋn centrul țării vor fi 19 grade la Cluj-Napoca, 20 grade celsius se vor înregistra la Sibiu, 17 grade vor fi la Braşov, iar la Miercurea Ciuc  se vor înregistra 16 grade Celsius.

Sursa: Social media

Vremea azi în București

Astăzi în Capitală cerul va fi parțial noros. Vântul va sufla cu o intensitate de 11 km/h dinspre NE. Temperatura maximă a acestei zile va fi de 23 de grade celsius. La noapte, cerul se va păstra senin, vântul va bate cu 14 km/h dinspre E, iar temperatura minimă va fi de 12 grade celsius. Mâine cerul se va păstra parțial noros, vântul va sufla cu o intensitate de 15 km/ dinspe E. Maxima zilei va fi de 25 de grade celsius, în timp ce minima va fi de 12 grade.

Vremea mâine în țară

Mâine se încălzește ușor în cea mai mare parte a țării. În vest, în sud-vest și în centru, în special seara și noaptea vor fi averse însoțite de tunete și fulgere, vânt puternic și chiar vijelii. Maximele termice ale acestei zile vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade celsius. Temperaturi  mai scăzute se vor înregistra în zona litorală și în Deltă.