Îl mai ții minte pe Fernando de la Caransebeș? A avut un succes răsunător în industria muzicală din România cu piese precum „M-am căsătorit” și „Castravetele”, iar Bendeac a jucat personajul lui acum mult timp la „În puii mei”.

În trecut, toată lumea îl știa și era mereu prezent în boxe la petreceri. Florin Rada Adrian, pe numele real, s-a retras din lumina reflectoarelor de câțiva ani. Chiar dacă acesta nu mai apare la televizor sau pe internet, oamenii l-au readus la viață pe TikTok. În trecut oamenii îi cunoșteau toate versurile pieselor.

Îl mai ții minte pe Fernando de la Caransebeș

Cu siguranță dacă ești născut cel târziu la începutul anilor 2000, ai ascultat măcar o dată piesa „m-am căsătorit”. Fernando a fost foarte celebru printre maneliștii care se ascultau la chefuri. Deși a fost subiectul de glumă al multora, lumea nu l-a uitat și îl repostează uneori pe internet.

Noi l-am redescoperit pe TikTok și am vrut să-ți amintim de el. Acum aproximativ 10 ani, piesa era nelipsită la orice chef. Îmbrăcați ca pe vremea aia, simplu și cu mult mai puține fițe decât au acum maneliștii, se distra în timp ce-și cânta piesele. Are și videoclip realizat, așa cum se făceau prin 2010, dar oamenii îl apreciau chiar și așa.

Ce melodie cântată de Fernando de la Caransebeș era pe buzele tuturor

În prezent, Fernando de la Caransebeș și-a schimbat viața total, După ce a fost, o bună bucată de vreme, una dintre cele mai populare ținte ale glumelor, s-a schimbat total. S-a pocăit, s-a căsătorit, a divorţat, a luat și drumul profețiilor, dar și-a deschis și o afacere!

„Visul meu cel mai mare este să-mi deschid o crescătorie de porumbei. Eu sunt Fernando de la Caransebeș, el este Fernandel! (n.r porumbelul)”, spunea acesta în urmă cu mai multe luni.