De doi ani ne luptăm pentru viețile noastre cu un inamic invizibil, Sars-CoV-2. Din cauza apariției acestui virus ni s-au schimbat viețile la 90 de grade, și nu într-un mod plăcut. De aceea, cu siguranță mulți dintre noi vom respecta anumite superstiții, doar cu gândul că va fi bine în noul an.

1. Nu trebuie să vă lipsească aceste lucruri în noaptea dintre ani!

Deja se știe că românii sunt superstițioși din fire, de aceea, aceste cinci lucruri nu trebuie să vă lipsească în noaptea dintre ani, pentru a vă merge bine în 2022.

Cel mai important este ca în momentul în care se face trecerea din 2021 în 2022 să nu îți lipsească banii din buzunar. Pentru și mai multă prosperitate, pune câte un ban în fiecare buzunar din vestimentația pe care o porți. De preferat, o bancnotă valoroasă.

Conform mitologiei europene, vâscul este o plantă plină de magie. Ea este asociată cu norocul în dragoste. Așadar, atârnă deasupra ușii această plantă, pentru ca în anul 2022 să ai parte de fericire în dragoste.

2. Nu uitați să vă puneți o dorință!

Se spune că la 24 fix, în noaptea dintre ani, se deschid Cerurile. Atunci ai posibilitatea să îți pui cea mai mare dorință pe care o ai, fiind șanse foarte mari să se îndeplinească.

Altă superstiție pentru noaptea de Revelion este legată de boabele strugurilor. Boabele de struguri simbolizează bogăția și prosperitatea. Ca să te bucuri de bogăție în toate lunile anului 2022, trebuie să mănânci 12 boabe de struguri. Cele 12 boabe vor reprezenta cele 12 luni ale anului ce vor urma.

În niciun caz nu trebuie să lipsească lenjeria roșie, însă este important să fie una nouă. De ce? Fiindcă culoarea roșu este culoarea dragostei, a pasiunii și a veseliei. Această superstiție de Revelion te va ajuta să intri în noul an cu noroc și multă dragoste.