Există o meserie care îți poate aduce lunar între 1000 și 4000 de euro. Poți vizita aproape toată lumea și mergi extrem de des cu avionul. Poate vă gândiți deja la meseria respectivă. Iată cât costă un curs de însoțitor de zbor. 

Probabil că măcar odată în viața asta ai visat să devii însoțitor de zbor. Primul gând care deja te încântă sunt banii pe care îi vei lua în mână. Cu toate acestea, există anumite avantaje și dezavantaje de pe urma acestui job. Avantajul este că poți călători în întreaga lume, însă dezavatajul este că ești mai tot timpul plecat de acasă.

Însă, dacă dorești și tu să fii însoțitor de zbor, iată cât trebuie să scoți din buzunar pentru cursul respectiv.

Cât costă cursul și cum te poți pregăti pentru acest job

Suntem siguri că măcar odată în viață v-ați dorit să deveniți însoțitor de zbor. Da, este un job frumos; călătorești, te plimbi prin toată lumea și poți sta la cele mai scumpe hoteluri. Însă, trebuie să ai în plan faptul că poți pleca ori la 12 după-amiaza, ori la 4 dimineața. Un adevărat dezavanaj este că ești departe de casă, deci nu vei trece prea des să îți vezi părinții, rudele sau prietenii.

@cristinaionescuu

Replying to @Florentina Vasilici părerea mea 🙃

♬ original sound – cristinaionescuu

Recent, o tiktokeriță a vorbit despre cursul pe care trebuie să îl faci pentru a deveni însoțir de zbor. Așadar, trebuie să știi că nu este deloc un curs ieftin. Va trebui să scoți din buzunar nu mai puțin de 1500 de euro pentru a face acest curs. Tiktokerița a mărturisit că acest curs nu și-a meritat banii, iar acum companiile aeriene au aceste cursuri gratis pentru cei care doresc să devină însoțitori de zbor.

După ce vei termina aceste cursuri, va trebui să dai un examen pentru a putea revendica atestatul. Însă, trebuie să luați în calcul un alt lucru. Angajarea nu este garantată după ce ai terminat aceste cursuri.