Există foarte multe superstiții în această lume. Sunt persoane care cred în ele, și se ghidează în viață în funcție de acest lucru, sau persoane pe care nu le interesează despre superstiții.

Ei bine, există o superstiție legată de bani pe care cu siguranță o vei încerca. Pentru a atrage norocul financiar în viața ta, poți încerca trucul „piramidei”. Această metodă a fost folosită de foarte mulți oameni și ar fi dat roade. De asemenea, mulți oameni care nu se consideră superstițioși au încercat acest truc și au spus că a funcționat. De exemplu, unele persoane și-au găsit un job mai bine plătit, au avut parte de o mărire salarială sau afacerilor lor au început să dea roade.

1. Cum să atragi banii în viața ta

Așadar, cei care vor să atragă norocul și prosperitatea financiară trebuie să împăturească atent o bancnotă în formă de piramidă. Nu contează ce valoare are această bancnotă important este să fie împăturită așa cum trebuie. Ulterior, după ce a luat forma piramidei, bancnota va fi pusă în portofel și lăsată acolo, într-un buzunar în care nu umbli tot timpul. Chiar dacă pare o simplă superstiție, conform Impact.ro, mulți oameni spun că a avut efect asupra lor.

De asemenea, mai există și arta Feng Shui, plină de metode prin care să atragi banii și prosperitatea în viața ta. Aceste tradiții sunt testate de chinezi de mii de ani. Iată mai jos ce trebuie să faci dacă vrei să ai parte de o viață prosperă.

2. Aruncă lucrurile stricate

  1. Păstrați-vă poșeta sau portofelul curate tot timpul și întotdeauna să aveți în ele bancnote mai mari. De asemenea, puteți cumpăra o poșetă sau un portofel dintr-un magazin de lux.
  2. Nu cumpărați obiecte utilizate, totul ar trebui să aibă energie nouă.
  3. Să aveți în casă un copac de bani, mai mulți dacă vrei. Iubește-i și ai grijă de ei.
  4. Țineți ușile de la baie închise tot timpul.
  5. Țineți toaletele închise tot timpul.
  6. Evitați să amplificați băile în orice fel. Această cameră ar trebui practic să dispară. Decorați în culori neutre monocromatice solide, evitați tablourile, și decorațiunile.
  7. Aruncați o privire la toate oglinzile din casă. Oglinzile au un efect de multiplicare. Ce reflectă ele…? Mormane de rufe murdare sau o pușculiță?
  8. Acordați atenție ferestrelor casei ca și cum ați fi din exterior și ați privi înăuntru. Fiți atenți la „ceea ce vede fereastra, deoarece va fi amplificat.
  9. Reparați sau aruncați toate lucrurile stricate.
Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.