Angajații platformei Twitter au timp până pe 7 noiembrie să facă schimbarea, altfel vor fi concediați.

Cu Elon Musk nu este de glumit. Twitter are în vedere să ofere conturi verificate utilizatorilor care sunt dispuși să plătească 19,99 USD (98,88 LEI) pe lună pentru un serviciu de abonament. De asemenea, ar putea elimina râvnitele bife albastre ale utilizatorilor existenți dacă aceștia nu încep să plătească în decurs de 90 de zile.

Elon Musk și planurile sale

Colaj Substantial

Elon Musk, lucrează pentru a-și pune ștampila pe una dintre cele mai importante platforme de socializare din lume. Iar momentan, nu este limpede dacă unii utilizatori verificați pot fi scutiți de la plata taxei. Multe organizații internaționale și organizații caritabile, de exemplu, sunt verificate pe Twitter.

Modificările ar actualiza o funcție Twitter cu plată existentă cunoscută sub numele de „Twitter Blue”. Care în prezent costă 4,99 USD (24,68 LEI) pe lună și este disponibilă în patru țări. Conform documentelor interne de planificare Twitter, se pare că funcția de plată pentru verificare va fi lansată doar în acele patru țări. Iar aceasta ar avea un preț de 19,99 USD (98,99 LEI) pe lună.

Musk a spus clar în lunile care au precedat achiziția sa că vrea să reînnoiască modul în care Twitter verifică conturile și gestionează roboții. Duminică, el a postat pe Twitter: „Întregul proces de verificare este reînnoit chiar acum”.

Casey Newton de la platformă a raportat pentru prima dată că Twitter ia în considerare taxarea pentru verificare. Niciun purtător de cuvânt al Twitter nu a răspuns la o solicitare de comentarii până la această oră.

Chiar dacă abia de trei zile a devenit „Șeful Twit”, Musk s-a “montat” rapid pentru a face modificări la Twitter. Mai întâi schimbând pagina de pornire pentru utilizatorii deconectați. Cu ajutorul inginerilor Tesla pe care i-a adus pe Twitter ca și consilieri, el plănuiește, de asemenea, concedieri în masă destinate managerilor de mijloc și inginerilor care nu au contribuit recent la baza de cod.