Ca orice graviduță, Haziran are pofte, iar Luis Gabriel nu îi refuză nimic iubitei sale. Recent, cei doi au fost surprinși într-un centru comercial din București. Este vizibil că artistul are grijă de Haziran și nu îi refuză nimic. 

Luis Gabriel își răsfață iubita însărcinată

Haziran este însărcinată în patru luni și se pare că poftele au început să apară. Luis Gabriel nu ezită să o răsfețe, așa cum a fost ieri, atunci când paparazii Spynews.ro i-au surprins într-un mall din Capitală. Cei doi au fost văzuți în timp ce așteptau să comande la un fast-food cunoscut. Haziran a fost cea care a făcut comanda și a plătit, după ce a discutat înainte legat de felul de mâncare pe care îl dorește tânăra. Luis Gabriel se afla lângă ea și aștepta răbdător ca iubita sa comande. După ce Haziran a ales mâncarea de tip fast-food, i-a spus iubitului ei să aștepte comanda. Tânăra s-a dus să comande și altceva. Haziran a fost văzută la un stand de porumb fiert, unde a comandat o porție.

Vrea, nu vrea, trebuie să execute! Gesturile romantice pe care le face Luis Gabriel, de dragul iubitei însărcinate. La ce mâncăruri poftește Haziran
Instagram

Luis Gabriel dovește că este tare atent cu cea care îi va dărui un copil în doar câteva luni. Deși au trecut prin momente dificile atunci când au aflat că Haziran a piedut unul dintre gemeni, relația celor doi este la fel de apropiată ca înainte.  În cadrul unui interviu acordat în emisiunea ,,Acces Direct”, iubita artistului a mărturisit că nu a avut probleme în sarcină până acum și că poate spune că este o graviduță norocoasă.

„Eu am venit acum din Italia, am avut concert. Noi ne-am pregătit de fetiță. Vrem să fie totul bine 100%. Noi bănuim că ar fi fetiță, ne-a dat un pont doctorul”, spune Luis Gabriel.
„Nu mă plâng de sarcină, nu am o sarcină toxică, am grețuri, dar încep să se rărească. Nu am probleme cu mâncărurile, cu fumul de țigară. Am poftă de orice, aș mânca orice”, spune Haziran, întrebată de Mirela Vaida în cadrul unei ediții ,,Acces Direct”.