Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă sunt tineri, cei doi au planuri mai de viitor. Acum, fanii sunt curioși să afle vești despre când vor avea cei doi un copil!

Edward Sanda și Cleopatra Stratan se numără printre cele mai apreciate și solide cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă sunt tineri și au toată viața înainte, cei doi artiști au deja planuri mari de viitor.

A trecut un an de când Cleopatra și Edward au spus marele „Da” în fața ofițerului stării civile. Astfel, fanii sunt acum curioși dacă în viitor Cleopatra va deveni mamă pentru prima oară. Surse apropiate ale Cleopatrei Stratan și a lui Edward Sanda au declarat pentru Click.ro că cei doi au în plan să-și mărească familia. Mai mult, spre bucuria fanilor, acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul acesta.

„Își doresc un copil, poate doi, dar cred că vor să mai aștepte puțin. Momentan, ei sunt copii. Și mai vor să se mute la casa lor, să aibă propriul cuibușor al lor. Acest vis este posibil să se împlinească poate chiar anul acesta dacă au timp să se ocupe de toate pregătirile” au declarat prietenii apropiați pentru sursa menționată mai sus.

social media

„Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut”

Cântăreața a spus că, după căsătorie, relația dintre ea și partenerul ei de viață a rămas aceeași. Singurul lucru care diferă este că nu mai stau separați, ci locuiesc împreună. Cleopatra Stratan și Edward Sand formează un cuplu de aproape doi ani, și se iubesc mai mult ca niciodată.

„M-am mutat la casa mea, dar nu s-a schimbat nimic în viață noastră. Ceea ce făceam înainte de căsătorie facem și acum. Noi ne-am închegat relația de când ne-am cunoscut, emoțiile sunt mai intensificate. Facem doi ani de când suntem oficial împreună, iar aniversarea noastră am petrecut-o într-un loc în care ne-am relaxat total, la spa, la masaj. Merităm și noi măcar de ziua noastră” a explicat Cleopatra Stratan.