Mimi a fost prima vloggeriță din România cu cei mai mulți urmăritori pe instagram. Aceasta a acumulat de-a lungul timpului o mulțime de admiratori. Astfel, Mimi este urmărită de peste 1 milion de oameni. Vloggerița are parte de un succes incredibil în mediul online.

Mimi a studiat actoria la Londra și și-a dorit tot timpul să joace într-un serial. Experiența din cadrul facultății a ajutat-o să se dezvolte și să învețe să se descotorisească de criticile celor din jur. Deși aceasta a studiat în afară, nimic nu o poate determina să se stabilească acolo. Ea simte că o leagă multe lucruri de România, deși de multe ori și-ar fi dorit să se fi stabilit în străinătate.

Cum arată fotografia încărcată de Mimi pe pagina sa de instagram

Ipostaza provocatoare în care s-a afișat vloggerița pe instagram, chiar în ziua de Crăciun, a stârnit controverse și critici în rândul fanilor. Aceasta s-a pozat lângă bradul de Crăciun într-o poziție sexy. Mimi purta un body de culoare nude și părea să fie extrem de mândră de apariția ei. Într-un cadru de vis, care simbolizează Crăciunul, Mimi s-a așezat provocator. Așadar, aceasta s-a gândit să posteze o imagine care să le stârnească imaginația admiratorilor. De altfel, nici reacțiile urmăritorilor săi nu s-au lăsat așteptate.

 Vloggerița Mimi, luată la rost după ce s-a pozat sexy de Crăciun. Comentariul haios al unui internaut: „Câte grade aveți în casă de împodobiți bradul în chiloți?” FOTO
social media

Cel mai haios comentariu pe care l-a primit vloggerița la postarea sa din partea unui internaut

Printre multe alte comentarii răutăcioase, pe care Mimi le-a primit la postarea sa, se află și unul extrem de amuzant. Unul dintre urmăritorii lui Mimi nu a ezitat să-și lămurească curiozitatea. Așadar acesta a ținut să o întrebe pe sexy vloggerița câte grade are în casă de împodobește bradul în lenjerie intimă. Iată comentariul internautului: „Câte grade aveți în casă de împodobiți bradul în chiloți?”