Vlăduța Lupău a muncit din greu până când numele ei nu a mai avut nevoie de prezentare. Artista a reușit să își creeze o imagine care prinde foarte bine la public și nu este e mirare că este una dintre cele mai apreciate interprete. Acum, Vlăduța poate spune că trăiește viața la care a visat mereu. Artista nu a primit nimic de-a gata, iar asta va fi una dintre lecțiile pe care o va viitorilor ei copii.

Vlăduța Lupău este una dintre norocoasele care nu au avut motive să se plângă în ultima perioadă. Deși a fost pandemie și majoritatea artiștilor au avut de suferit, Vlăduța a lansat piesă după piesă și a avut și câteva spectacole. Nu mai este niciun secret faptul că interpreta face averi pe baza talentului său. Artista duce o viață de lux, dar atunci când vine vorba de cheltuitul banilor, iubita lui Adi Rus este foarte cumpătată.

Vlăduța Lupău este foarte chibzuită la capitolul bani

Vlăduța Lupău a știut cum să își stabilească prioritățile, astfel încât să își satisfacă anumite mofturi, dar să și economisească bani. Interpreta nu spune niciodată „nu” unei vacanțe exotice; dar, atunci când vine vorba de investițiile pentru viitorii ei copii, iubita lui Adi Rus are alte planuri.

Artista a declarat cu subiect și predicat că îi va învăța pe copiii ei cum să prețuiască banii la adevărata lor valoarea. Vlăduța nu are de gând să se alinieze trend-ului promovat de colegele sale care își îmbracă copiii de câteva luni în haine scumpe. Interpreta ia în calcul magazinele de tip second hand, mai ales că cei mici, până la o anumită vârstă, sunt într-o continuă creștere.

„Îmi doresc copii, toată lumea își dorește copii. Nu mi-ar fi teamă de nimic dacă aș rămâne însărcinată. Copilul meu va fi îmbrăcat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la fermă, așa spun acum. De ce să îi cumpăr niște ghete scumpe care oricum îi vor rămâne mici?

Eu așa am fost crescută. Așa spun acum. Îi dau mai puțin, ca să își dorească mult. (…) Eu cred că o să fiu destul de dură cu copiii mei. O să fie soțul meu care să îi cocoloșească. (…) Dacă ar fi talentat mi-ar plăcea”, a declarat Vlăduța Lupău pentru wowbiz.ro.