Vladuța Lupău are o legătură puternică cu fanii ei. Artista este extrem de transparentă cu ei și le spune mereu tot ce face. Uneori, această transparență are și părțile ei negative. Recent, artista a fost trasă la răspundere chiar de către soacra ei de față cu toți internauții.

Vladuța Lupău și soacra ei, ceartă pe internet de soacra ei

Vlăduța Lupău și soacra ei au o legătură de invidiat. Cele două se înțeleg de minune și nici nu încape discuția de situații contradictorii. Așa cum și-a anunțat deja fanii, Vlăduța trebuie să plece la Paris zilele astea pentru a se trata. Înainte de plecare, artista s-a confruntat cu o situație tipică pentru orice fată. Vlăduța Lupău s-a plâns pe Instagram că trebuie să ăși facă bagajele și că nu are cu ce să se îmbrace. Ba mai mult, a pus-o pe soacra ei să caute un articol vestimentar scump, fără de care nu putea să plece.

Mama lui Adi Rus a ajutat-o pe artistă, însă nu înainte de a o certa în glumă. Vlăduța Lupău a fost cea care a postat pe Instagram o parte din conversația cu soacra ei, spre deliciul fanilor. Mama lui Adi Rus a ținut să o contrazică pe interpretă și i-a transmis să nu se mai plângă că se rup ușile la dulapuri din cauza hainelor ei.

”Fetele mă vor înțelege exact, la ce voi spune eu acum. Trebuie să-mi fac bagajul pentru Paris și, bineînțeles, să-mi pun câteva hăinuțe în care să îmi fac două-trei poze. Așa, mișto, drăguțe, că, na, nouă ne plac pozele. Fetelor, în general. M-am uitat în dulap și mi-am dat seama că nu am haine”, a povestit Vlăduța Lupău.

”Minți cu nerușinare. Ok, o caut. Cum să zici că nu ai haine și nouă ni se rup ușile la dulapuri?”, a spus mama lui Adi Rus, nurorii sale.