Astăzi, 27 septembrie, Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au creștinat fiul, pe Iair. Părinții au avut parte de emoții puternice și nu și-au putut stăpâni lacrimile care au curs șiroaie pe obraji.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au organizat botezul fiului lor, Iair, când este prăznuit Sfântul Antim Ivireanul. Cântăreața și soțul ei au ales trei perechi de nași care să devină părinții spirituali ai micuțului. După ceremonia religioasă, invitații vor merge la un restaurant de lux din Cluj, unde organizarea a costat zeci de mii de euro.

Cântăreața de muzică populară a postat câteva fotografii de la frumosul eveniment, unde l-a prezentat și pe Iair internauților, într-o imagine alături de soțul ei. Micuțul este îmbrăcat într-un costum negru și papion, fiind asortat cu tatăl său. Vlăduța Lupău a avut și o descriere emoționantă în dreptul imaginii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

„IAIR

De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste!
Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat!
Ești minunea noastră!”, a scris Vladuța Lupău pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au fost foarte emoționați

Taina Botezului a fost un moment plin de emoție pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus, astfel că nu și-au putut stăpâni emoțiile. Părinții sunt în culmea fericirii că evenimentul a ieșit cum au plănuit, iar fiul lor este creștin. Cântăreața le-a mulțumit tuturor invitațiilor prezenți la biserică unde s-a simțit o emoție puternică.

„A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. 

Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți.”, a spus Vlăduța Lupău pentru Pro TV.