Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste la momentul actual. Merită pe deplin toate aprecierile fanilor ei, căci vedeta are o voce inconfundabilă și ridică pe toată lumea în picioare cu piesele sale.

Pe de altă parte, artista are și o relație de succes cu băratul din viața ei. Vlăduța Lupău și Adi Rus au dus căsnicia lor la un alt nivel. Cei doi soți au planuri serioase de viitor și și-au propus să se mute într-o nouă casă, pe care o vor construi de la zero. Vedetele au postat deja primele imagini din locul respectiv, primind multe mesaje în care oamenii i-au încurajat pentru reușita lor și le-au urat să le fie bine împreună atât acum, cât și în anii care vor urma.

Aceștia aveau în plan să se mute, dar nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple atât de repede. Atât Adi Rus, cât și Vlăduța Lupău muncesc din greu pentru visurile lor și nu dau niciodată bătuți, ori cât de greu le-ar fi uneori. Ei au demonstrat de mai multe ori că relația lor este una puternică, deși o bună bucată de timp au ținut-o departe de ochii curioșilor, pentru a se putea bucura în liniște de cele mai frumoase momente din viața lor.

Vlăduța Lupău și Adi Rus se mută în casă nouă! Vedetele sunt în culmea fericirii / FOTO

Vlăduța Lupău are din ce în ce mai mult succes

La un moment dat, Vlăuduța Lupău a povestit despre soțul ei că își dorea extrem de tare un copil, mai ales pe la începutul relației. Cântăreața s-a temut foarte tare că nu va face față cu un copil, mai ales că avea patru concerte pe săptămână, dar și o emisiune în orașul ei natal. Odată cu trecerea timpului, a prins multă mai multă încredere în ea și își dorește să aibă doi copii, pentru că ei au avut frați la rândul lor și nimic nu ar fi mai frumos decât să aibă o familie numeroasă.

”Ne dorim amândoi copii. Inițial, în prima parte a relației, el își dorea foarte mult un copil, eu eram speriată de gândul că nu o să fac față și cu un copil și cu patru concerte pe săptămână, plus emisiunea pe care o am în orașul meu. Dar, la un moment dat îți vine vremea și când o să dea Dumnezeu, o să fie. Abia așteptăm, pentru că o familie frumoasă trebuie să aibă un rod frumos și mi-ar plăcea să am doi copii, pentru că și eu și Adi avem frați și am fost învățați să avem familii mari”, a declarat Vlăduța Lupău, acum ceva vreme.