Artista a pus la cale o ședință foto demnă de păstrat în albumul amintirilor de familie.

Vlăduța Lupău se apropie cu pași repezi de momentul în care își va ține pentru prima dată bebelușul în brațe. Cântăreața este o viitoare mămică extrem de activă, fiind decisă să își onoreze toate contractele la evenimente. Printre numeroasele drumuri, artista a găsit un răgaz să își îndeplinească o dorință arzătoare. Vlăduța a dorit să bifeze încă o ședință foto cu burtica de gravidă, înainte de a naște.

A ales un cadru natural

Cântăreața a dat pozele în studio, pe unele realizate în natură, pe marginea râului. Vedeta apare în seria de imagini realizate de fotograful profesionist, alături de soțul ei. Tandru și afectuos, Adi Rus îi arată toată grija viitoarei mămici din viața lui.Vlăduța este o graviduță superbă, deși corpul ei a suferit mici transformări. Mai exact, artista a luat câteva kilograme în plus, însă cu siguranță le va da jos în cel mai scurt timp după naștere.Vlăduța și Adi vor fi părinți de băiețel, iar acest lucru îi entuziasmează și mai tare. De altfel, în trecut, în cadrul unui interviu, cântăreața a dezvăluit că s-ar vedea mai degrabă mamă de băiat.

Sursa foto: Instagram

Se mută în casă nouă alături de bebeluș

Vlăduța Lupău și Adi Rus vor avea parte de două momente pline de emoție în următoarele săptămâni. Cei doi nu doar că vor deveni părinți, dar vor păși pentru prima dată în propria locuință. Cei doi și-au construit casa visurilor într-o zonă rezidențială a Clujului, alocând acestui proiect o investiție serioasă.Vila este una modernă, cu finisaje de lux, exact așa cum și-a dorit-o dintotdeauna artista.

Vlăduța Lupău a trecut prin momente grele înainte de a rămâne gravidă. Vedeta a aflat că suferă de endometrioză, o boală tot mai recent întâlnită în rândul femeilor.Artista a trecut printr-o operație și a pierdut două sarcini ca să ajungă astăzi să își vadă visul împlinit, de a deveni mamă.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.