De aproape o lună de zile, viață Vlăduței Lupău s-a schimbat radical. Artista a devenit mămică pentru prima dată și este în culmea fericirii. Însă, noul rol nu este unul prea ușor, mai ales având în vedere că aceasta trebuie să se împartă între viața de pe scenă și cea de familie. Cântăreața face sacrificii pentru a reuși să ducă totul la capăt.

Deși numai ce a născut, Vlăduța Lupău nu a vurt să mai piardă timpul și deja s-a întors pe scenă. Artista aleargă între casă și concerte și cu greu face față. Acum, vedeta are un nou „ritual ” înainte de fiecare concert. Aceasta trebui ca înainte de a urca pe scenă să își golească sânii de lapte și să aibă grijă ca acesta să fie depozitat corect pentru a ajunge mai apoi la micuțul ei.

„Într-adevăr, alăptarea este grea la început. Multe femei fac complicații cum ar fi mastita, pe urmă atașarea bebelușului face răni dureroase la sân și multe altele. Eu n-am avut parte de niciuna dintre cele pe care le amintesc.

Însă eu am problema cu laptele când sunt plecată. Pe drum sau între evenimente, eu stau la mașină și mă mulg, ca să nu explodeze sânii. Depozitez laptele într-o ladă frigorifică și apoi ajung acasă și i-l dau copilului. E un efort și din partea mea, însă îl fac din toată inima.”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva.ro.

Vlăduța Lupău, sacrificii de dragul băiețelului său! Ce trebuie să facă artista înainte de fiecare concert Instagram

Vlăduța Lupău, despre alăptatul în public

De când a născut, Vlăduța Lupău s-a confruntat și ea cu unul dintre subiectele controversate din viața de mămică. Alăptatul în public este problematic pentru multe mămici, având în vedere controversele pe care le stârnește această acțiune. Însă, vedeta nu dă prea multă importanță gurilor rele și susține alăptatul în public. Aceasta spune că nu își poate ține copilul nemâncat, doar pentru că unii sunt deranjați de idee.

„Mi se pare un lucru efectiv normal și firesc! Categoric! Mai văd și eu destul de multe comentarii legate de această temă. Pot spune că este un subiect destul de discutat și controversat. E ridicol să judeci o femeie care își alăptează copilul în public. Nevoia bebelușului/copilului este pe moment și nu poți să îi explici: Stai că acum suntem în public și se uită lumea. Mai rabdă de foame până plecăm și ne ascundem să nu ne vadă lumea.

Doamne ferește! Cred că de aici pleacă totul în viață. Să nu trăiești în modul te vede lumea/ce o să zică lumea?. Evident, o faci discret, te acoperi cu o bluză, cu o păturică. Sau chiar cu o batistă, dacă nu ai altceva la tine. Însă trebuie categoric să alăptezi oriunde are nevoie bebelușul.”, a mai spus Vlăduța Lupău.