Vlăduța Lupău este plină de surprize! După ce mult timp ne-a obișnut cu apariții care mai de care mai elegante, mereu la patru ace din cap până în picioare, iată că acum artista a ieșit în fața fanilor fix așa cum arată când se privește în oglindă prima dată după ce se trezește. Artista nu are nimic ce să ascundă și se simte foarte bine în pielea ei chiar și când fanii ei o privesc fără niciun strop de machiaj.

Vlăduța Lupău se află printre artiștii care au reușit să cunoască succesul la o vârstă tânără. La numai 29 de ani, frumoasa artistă se mândrește cu o carieră care o satisface pe deplin și cu o mulțime de fani în toate colțurile lumii. Talentul său i-a atras foarte mulți fani, însă Vlăduța se mai poate mândri cu multe alte lucruri, frumusețea este un alt punct forte de care artista se bucură.

Vlăduța Lupău, complet naturală

Vlăduța Lupău se află în foarea vârstei și putem spune că este împlinită pe toate planurile. Visul ei în a ajunge o artistă cunoscută și iubită a devenit realitate și, pe lângă acest lucru, o duce extrem de bine și în ceea ce privește planul personal. Are un partener de care este îndrăgostită până peste cap și pare că sunt suflete pereche.

Vlăduța Lupău s-a afișat fără machiaj pe internet! Ce reacție au avut fanii

Generozitatea Mamei Naturi s-a răsfrânt și asupra frumuseții sale. Mereu asumată și transparentă cu fanii ei din mediul online, Vlăduța Lupău nu se sfiește să arate cât de frumoasă este chiar și fără machiaj.

Mai mut decât atât, cu această ocazie, artista nu doar că le-a făcut o surpriză fanilor prin faptul că s-a afișat complet naturală, dar a făcut și un anunț destul de important pentru fanii înfocați ai săi. Mai exact, cântăreața este extrem de entuziasmată datorită faptului că urmează să lanseze o piesă proaspătă. Speră că va ajunge la inimile fanilor săi și că va fi pe placul lor.