Vlăduța Lupău se pregătește pentru cea mai frumoasă, dar și cea mai solicitantă perioadă din viața ei. Interpreta este însărcinată și urmează să aducă pe lume un băiețel. Vlăduța de abia așteaptă să își țină copilul în brațe, mai ales că parcursul ei până în acest punct nu a fost deloc unul ușor.

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii și are toate motivele să fie așa. Vedeta și-a îndeplinit una dintre cele mai mari dorințe de anul acesta și anume, aceea de a deveni mămică. Artista este foarte credincioasă și tocmai de aceea este de părere că Dumnezeu i-a îndeplinit visul la momentul potrivit.

Deși acum este foarte fericită și nerăbdătoare să îl întâlnească pe băiețelul ei, Vlăduța nu poate uita traumele prin care a trecut cu ani în urmă. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, artista a vorbit pentru prima dată despre sarcinile pierdute, două la număr. Interpreta a preferat să nu vorbeasă până acum despre asta, mai ales că nu a vrut ca fanii ei să se întristeze.

„Ne-am dorit foarte mult acest copil, mai ales că am străbătut câteva mici obstacole.  Am mai avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că în urma acestor două sarcini pierdute ne-am dorit și mai mult.

Mi se pare că e o traumă pentru fiecare femeie, chiar dacă mai are acasă încă zece copii. Am zis că n-a fost să fie, Dumnezeu știe mai bine de ce”, a spus Vlăduța Lupău în podcastul „Fain&Simplu”.

Vlăduța Lupău, la un pas de a pierde și a treia sarcină

Acum, Vlăduța a depășit cât de cât acea etapă și a recunoscut că a avut mare noroc cu soțul ei, Adi. Deși a fost greu și pentru el să știe că nu va deveni tătic, s-a îmbărbătat și a fost alături de soția lui. Momentan, întreaga energie și a atenție a celor doi este canalizată asupra sarcinii interpretei.

Tot în podcastul lui Mihai Morar, Vlăduța Lupău a declarat, în premieră, că și analizele de la sarcina prezentă îi indicau la început că nu va fi mămică. Din fericire, de data asta, spaima Vlăduței s-a dovedit a fi doar o eroare.